دوره تربیت ارزیاب جایزه برند برتر صنایع غذایی ایران
به منظور اجرای فرآیند ممیزی شرکتهای متقاضی جایزه برندبرتر صنایع غذایی، جایزه نیازمند استفاده از ارزیابانی است که دانش و تجربه کافی در مورد مدلهای ممیزی جایزه برند برتر که عبارت اند از چک لیست های ISO22000 و به ویژه چک لیست تخصصی پایداری برند را داشته باشند.
بر این اساس دبیرخانه برند برتر برای فرایند انتخاب ارزیابان رویهای به شرح ذیل را به اجرا میگذارد:
متقاضيان همکاری به عنوان ارزیاب در جایزه برند برتر صنایع غذایی میبایست دارای صلاحیتها و مهارتهای ذیل باشند:
- تحصیلات دانشگاهی (حداقل در سطح کارشناسی)
- مهارتهای ارتباطی
- دانش و مهارتهای مدیریتی، تحلیلگری
- توانایی دستيابي به ضرب الاجل هاي زماني بسيار جدي
- داشتن سابقه شغلی در زمینه های مشابه
- اختصاص وقت کافی بر اساس رویههای دبیرخانه
- طی کردن دورههای علمی و عملی تخصصی
هدف کارگاه آموزشی:
| تربیت ارزیاب جایزه برند برتر صنایع غذایی به منظور حضور در فرآیند ممیزی جایزه مذکور و ارتقاء سطح فنی گروه ارزیابی شناخت مدل ارزیابی و هماهنگی بیشتر گروه ها در الگوی امتیازدهی می باشد. |
نحوه درخواست شرکت در دوره
علاقمندان همکاری با طی مراحل زیر میتوانند در فرآیند ارزیابی متقاضیان جایزه برندبرتر صنایع غذایی ایران حضور پیدا کنند:
تکمیل فرم ثبتنام و رزومه كاری علاقمندان به همکاری
گذراندن دوره هاي تخصصي و تاييد صلاحيت فني ارزيابان
محتوا این دوره:
- مرور بر الزامات استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ و پایداری برند و ممیزی در شرکت های تولید مواد غذایی
- شناخت قوانین و الزامات ملی و بین المللی در سطوح ایمنی مواد غذایی و برندینگ
- ارائه تئوری مدل جایزه برند برتر صنایع غذایی به همراه جزئیات روش های جاری بهداشتی و برندینگ در هدایت گروه ارزیابی گزارش نویسی و برگزاری جلسات سایت ویزیت از شرکت ها
- تئوری تکنیک های اندازه گیری و صحه گذاری و محاسبات بازار و برندینگ
